Shopmanager (32-36 uur) Lelystad

Lelystad, Nederland
Vacature is vervallen
549 dagen geleden Vast
Deeltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: Kleding & Mode
Uren per week: 36
Ervaring: Manager (Manager / Supervisor), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Lelystad zijn we op zoek naar een gedreven shopmanager. Als shopmanager van deze lingeriewinkel ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de winkel, waarbij je je organisatorische talent gebruikt om de commerciële doelstellingen te behalen. Je speelt in op de behoeften van de klanten, je motiveert en coacht je team in klantgerichtheid. Je waakt over een correct gebruik en onderhoud van de winkel.

Functie eisen
relevante ervaring in de modebranche
commercieel
servicegericht
flexibel
enthousiaste en gedreven instelling

Bedrijf

Bij onze opdrachtgever staat vrouwelijkheid centraal. Hun lingerie is namelijk bedoeld voor iedere vrouw die graag lekker in haar vel zit, die trots is op wat ze in de spiegel ziet en die mooi is van buiten en van binnen.

Net als de vrouwen die hun lingerie dragen, is onze opdrachtgever ambitieus. Vanaf de oprichting in 2005, is ze uitgegroeid tot een populair merk met internationale allure. Het jaar 2015 wordt ook gekenmerkt door de internationale expansie. Het aantal verkooppunten is inmiddels uitgegroeid tot 400 in de Benelux, 150 in Duitsland en nog eens 100 verspreid over de hele wereld. Ook hebben ze vele shop-in-shops in bekende warenhuizen zoals de Hudson's Bay en INNO en zijn ze online verkrijgbaar bij onder andere Zalando, Wehkamp, Amazon en La Redoute. Ze staat voor mooie en sensuele lingerie. 


Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden