Verkoopmedewerker Herenmode fulltime Rotterdam

Rotterdam, Nederland
Vacature is vervallen
134 dagen geleden Vast
Voltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: Kleding & Mode
Uren per week: 38
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 06-12-2019

Zoek jij een leuke uitdagende baan in een modewinkel in het hogere segment?  Heb jij ervaring in de modebranche en adviseer je graag klanten op het gebied van mode?
Dan is dit wellicht de baan voor jou!


Voor een exclusieve herenmodewinkel in Rotterdam, zoeken wij een ervaren verkoopmedewerker. Het betreft een fulltime functie.

Als verkoopmedewerker draag je, in samenwerking met collega’s, de zorg voor het reilen en zeilen van de winkel. Je bent het visitekaartje!!

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het welkom heten van de klanten in de shop en zorgen dat de klant zich thuis voelt. Daarnaast ondersteun je klanten bij hun aankopen en adviseer je ze vanuit een gedegen kennis van het assortiment. Je draagt zorg voor een goede uitstraling van de winkel en houdt de voorraad op peil.

Functie eisen

• Verantwoordelijk en proactief
• Communicatief- en sociaal vaardig
• Resultaat- en servicegericht
• Ervaring in de modebranche in het hogere segment
• Commercieel inzicht


Bedrijf

Onze opdrachtgever is het luxe herenmodemerk, gespecialiseerd in shirts, knitwear, dassen en accessoires. Voor de stijlvolle man, biedt zij zowel formele als informele collecties, die gekenmerkt worden door kwaliteit, vakmanschap en oog voor detail. Zij biedt een dynamische werkomgeving waar correct en professioneel handelen voorop staat.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden