Verkopers gezocht voor een vooruitstrevende modewinkel (Oene)

Oene, Nederland
Vacature is vervallen
663 dagen geleden
Nader overeen te komen
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: Kleding & Mode
Uren per week: 40
Dienstverband: Tijdelijk Voltijd

meer
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Wij zoeken voor deze opdrachtgever enthousiaste verkoopmedewerkers. Als verkoopmedewerker ben jij het aanspreekpunt voor de klanten. Met een enthousiaste instelling bied jij de klant een optimale winkelervaring. 


Functie eisen
Als verkoopmedewerker word er van je verwacht dat je ervaring hebt binnen het midden of hoogsegment van de mode. Je hebt een flexibele houding, dus de avonden en de zaterdag werken is voor jou geen probleem. Je kunt je makkelijk aanpassen aan je collega's, je bent communicatief sterk, representatief en volgt de mode op de voet. Je bent woonachtig in omgeving Zwolle, Deventer, Apeldoorn en beschikt over een auto omdat deze winkel lastig te bereiken is met openbaar vervoer.


Bedrijf
Deze opdrachtgever is een vooruitstrevende modewinkel en voert meer dan 300 merken. Het is gevestigd in een modern pand met de nieuwste collecties en frisse ideeën. Daarnaast heerst er een familiaire sfeer en een persoonlijke benadering.Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en voldoe je aan de gestelde functie eisen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Niet gebruiken
Vaardigheden
Vaardigheden
Niet gebruiken