Open inschrijving bij Modeteam

Vacature is vervallen
805 dagen geleden Tijdelijk
Deeltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: Kleding & Mode
Uren per week: 40
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: Middelbare school of vergelijkbare opleiding
Omschrijving

Open inschrijving bij Modeteam houdt in dat jou gegevens verwerkt worden en door onze specialisten wordt bekeken. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt wanneer er een passende vacature is die volgens ons bij jou zou kunnen passen.
hieronder lees je korte informatie over Modeteam. Hopelijk tot snel!!

Beschrijving 
Samenwerken en kennis en ervaring delen levert vaak voor alle partijen voordelen op.

In ons geval houdt dat in dat Modeteam mensen werft die geschikt zijn om in modewinkels werkzaam te zijn. Dit kunnen mensen zijn die al eerder in modewinkels hebben gewerkt of mensen die (nog) op de modevakschool zitten. Als er bij een modewinkel personeel te kort is kunnen zij bij ons aan de bel trekken en maken wij een match tussen één van onze modeprofessionals en de modewinkel. Voor Flexibel werk als Modeprofessional of voor een baan bij onze opdrachtgevers.

Onze onderneming heeft voordelen voor zowel de modewinkels als de modeprofessionals. Allereerst de voordelen voor de modewinkels. Door onze dienst hoeft een modewinkel geen extra personeel op de loonlijst te hebben staan, wat een kostenbesparend voordeel is voor een modewinkel. In tijden van drukte kan de modewinkel ons benaderen en zetten wij een direct inzetbare modeprofessional in. Hierdoor kan de modewinkel een dynamisch personeelsbestand voeren. Over het ingeleende personeel draagt de modewinkel ook nog eens geen risico, omdat Modeteam de backoffice voor zijn rekening neemt.

Het voordeel voor modeprofessionals is dat zij, door het netwerk van Modeteam, meer zekerheid hebben een geschikte baan te vinden. Door te rouleren van baan kunnen deze mensen toch zoveel mogelijk werkzaam blijven.
Ook is het mogelijk en dit gebeurd regelmatig dat onze opdrachtgever jou direct in dienst neemt! En dat vinden wij prima!!

Door deze manier van samenwerken kunnen modewinkels een dynamisch personeelsbestand voeren en zijn modeprofessionals meer verzekerd van een baan in hun branche!

Functie omschrijving
Heb jij passie voor mode en vind je het leuk om regelmatig te wisselen van werkomgeving? Of wil je graag voorgesteld worden bij een opdrachtgever van Modeteam? Dan is werken bij Modeteam iets voor jou. Wij zoeken door heel Nederland enthousiaste mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën en met ervaring in het modevak.

Ben jij klantgericht, commercieel, een teamplayer en flexibel?

Functie eisen
- Ervaring in het midden of hoogsegment van de mode;
- Representatief;
- Communicatief;
- Enthousiast;
- Een verkoper in hart en nieren;
- Beschikbaar op zaterdagen;
- Flexibele instelling;
- Professionele houding.


www.modeteam.nl
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden
Tags
Tags
Niet gebruiken
Vaardigheden
Vaardigheden
Niet gebruiken