Verkoopmedewerker Damesmode 12-20 uur Goes

Goes, Nederland
Vacature is vervallen
134 dagen geleden Vast
Deeltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: Kleding & Mode
Uren per week: 12 - 20
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend)
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Periode: 06-12-2019
Voor een prachtige winkel met damesmode met de mooiste fashion en de laatste trends, zoeken we een enthousiaste gedreven verkoopmedewerker. In de winkel worden diverse hippe merken verkocht in het midden tot hoogsegment.

We zijn op zoek naar een verkoopmedewerker voor zo'n 2 dagen per week, die mee gaat draaien in een leuk gezellig team. Heb jij ervaring in de modebranche en volg jij ook altijd de laatste trends? Ben je service- en klantgericht en vind je het belangrijk dat de klant zich thuis voelt bij jou in de winkel? Dan zijn we op zoek naar jou!

De werkdagen zullen maandagmiddag en zaterdag zijn. Eventueel ook woensdagen en in de vakantie meer dagen inzetbaar.

Functie eisen

Ervaring in de modebranche
Klantgericht
Dienstverlenend
Enthousiast
Goed gevoel voor mode
Beschikbaar op zaterdagen

Bedrijf

Onze opdrachtgever biedt een mooie waaier aan merken die staan voor vrouwelijkheid en kwaliteit. Het ruime aanbod maakt dat elke vrouw bij hen terecht kan. Voor elke gelegenheid én binnen elk budget. De medewerkers geven graag advies. Welke kleur staat je goed? Welke merken zijn mooi met elkaar te combineren? En welke schoenen of accessoires maken je outfit compleet? In de winkel vind je tevens home-, bad & body-artikelen in het assortiment.
Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden