Verkoopmedewerker 24 uur (Den Haag)

Den Haag, Nederland
Vacature is vervallen
677 dagen geleden Vast
Deeltijd
Nader overeen te komen
Categorie: Verkooppersoneel
Branche: Kleding & Mode
Uren per week: 24
Ervaring: Ervaren (Niet Leidinggevend), 1 jaar
Opleidingsniveau: MBO of gelijkwaardig
Voor onze opdrachtgever in Den Haag zijn we op zoek naar vlotte enthousiaste verkoopmedewerkers in de modebranche. Het betreft een parttime functie voor 24 uur in de week. Het gaat om een merk voor vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en service, maar ook aan een stijlvolle manier van kleden. Het creëren van elegante en duurzame mode, waar een vrouw zich zelfverzekerd in kan voelen, is een belangrijk uitgangspunt.


Als verkoopmedewerker heb je een actieve klantenbenadering, open houding en heb je passie voor het vak. Je laat klanten met een blij gevoel de winkel verlaten en tegelijkertijd maak je promotie voor het merk.


Functie eisen

relevante werkervaring in het midden- en hoog segment 
gastvrij
commercieel
communicatief vaardig
open houding

Bedrijf
Het gaat om een merk voor vrouwen die waarde hechten aan kwaliteit en service, maar ook aan een stijlvolle manier van kleden. Het creëren van elegante en duurzame mode, waar een vrouw zich zelfverzekerd in kan voelen, is een belangrijk uitgangspunt voor de ontwerpers. Iedere collectie bevat stijlvolle modellen met een uitstekende pasvorm en een mix van prachtig op elkaar afgestemde kleuren. 


Share
Ontvang soortgelijke vacatures per e-mail
Je kan je op ieder moment weer afmelden